Over ons

Een stijlvol aangeklede lunch met een temperamentvolle bite!

De kracht van fijnelunch.nl is dat wij enkel werken met verse en huisgemaakte producten. Vroeg in de ochtend worden onze keukens voorbereid. Ons brood wordt dagelijks vers gebakken door onze huisbakker, de groenteboer brengt ons dagelijks verse producten waarmee wij onze soepen, salades en sauzen volgens huisrecept vers bereiden.

Nadat je een bestelling geplaatst hebt gaan wij direct aan de slag om je bestelling in één van onze keukens klaar te maken. Vervolgens stappen onze bezorgers in de auto om de bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen. Natuurlijk kun je de bestelling ook komen afhalen bij één van onze winkels.

Wij komen indien gewenst zo snel mogelijk bezorgen. Bestellingen kunnen contant betaald worden aan onze bezorger. Bedrijven kunnen ook op rekening bij ons bestellen. Bestellingen die afgehaald worden kunnen ook met de PIN betaald worden.

Broodjesservice

Onze broodjesservice is ideaal voor jou en je collega's, vrienden of zakenpartners die tussen de middag een "lekker broodje" willen eten. Wij onderscheiden ons door te werken met huisgebakken brood dat vers en origineel belegd wordt. Onze nette verpakking zorgt ervoor dat het plaatje compleet is en natuurlijk komen wij de bestelling bezorgen.

Groepslunches

Wij bieden oplossingen voor alle vormen van lunch op locatie, zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.


Buiten het feit dat wij ook met de groepslunches enkel met verse producten werken, schenken wij ook aandacht aan de presentatie in welke vorm dan ook. Groepslunches zijn geschikt voor op de vergadertafel maar ook uitstekend toepasbaar in buffetvorm.

Wij hebben zeven arrangementen samengesteld om jullie een idee te geven waar wij voor staan. Uiteraard kunnen jullie speciale verzoeken indienen. Wij komen graag in gesprek en denken mee over oplossingen.

Een greep uit ons assortiment

Italiaanse hamburger

Italiaanse hamburgerHuisgemaakte 100% rundvlees hamburger met mozzarella, tomaat, rode ui en pesto mayonaise

Prijs per stuk
€ 6,50
Naturel chips toevoegen
€ 1,50
Excellente

ExcellenteDun gesneden parmaham met plakken mozzarella, tomaat, rucola en kruidensaus

Enkele sandwich
€ 3,60
Dubbele sandwich
€ 6,40
Gezond

GezondHam, kaas, sla, tomaat, komkommer en kruidensaus

Enkele sandwich
€ 3,60
Dubbele sandwich
€ 6,40
Delisiozo Avocado

Delisiozo AvocadoKipfilet met tomaat, avocado, rucola en hummus

Enkele sandwich
€ 3,80
Dubbele sandwich
€ 6,80
Insalata Capra

Insalata CapraSalade met geitenkaas, avocado, walnoten en honing

Prijs per stuk
€ 7,95
Capra

CapraWarme geitenkaas met walnoten, rucola en honing

Enkele sandwich
€ 3,50
Dubbele sandwich
€ 6,20
Onze klanten,
die vinden er wat van!

Als jij hebt genoten van je lunch dan showen wij dat maar al te graag. Laat via info@fijnelunch.nl weten hoe het jou gesmaakt heeft!

Heerlijke en originele broodjes, snel geleverd, in een handige zak en mooie doosjes. Zeker te weten aan te raden! 5 sterren!

Vita

Erg lekkere broodjes, gezond en snel bezorgd.
Jullie hebben er een vaste klant bij!

Joris

Ik heb Fijne Lunch een paar maanden geleden ontdekt, en sindsdien al vele malen besteld. En elke keer weer word ik aangenaam verrast door de heerlijke broodjes en salades. Vers, smaakvol en goed samengesteld met alle smaken mooi in balans. Ik ben fan!

Annemiek

Erg lekkere verse broodjes. Ideaal voor tijdens de lunch op je werk.

Peter

Hulde voor de heerlijke broodjes en salades van fijne lunch. Zakelijk bestellen wij hier vaak en als de gelegenheid zich voordoet haal ik ook graag privé een bestelling af. En het liefst creëer ik regelmatig een gelegenheid ;). De broodjes kan ik (tot mijn grote verbazing, nadat ik mezelf een keer niet kon beheersen) heel goed verdragen ondanks mijn strenge (en glutenvrije) dieet. Het gaat beter dan glutenvrij brood zelfs.Kortom... maak mij gerust wakker voor een broodje van Fijne Lunch!
Oh ja... niet vergeten te vermelden dat de benadering heel persoonlijk is en dat geen aanpassing te veel moeite is bij de kanjers aan de Asselsestraat. Had ik al hulde gezegd? Hulde!

Mirjam

Mijn favoriet is de Italiaanse sandwich gezond! Vooral de kruidensaus maakt dit broodje echt uniek.

Ik kan deze iedereen aanraden.

Max